Quut – mindenki kedvenc fürdő játéka

Már korábban írtunk róla, hogy mik voltak a fő szempontjaink amikor a Helloblunny termékeit kerestük, sőt mondhatom, hogy kerestük saját magunkat is. És ez az útkeresés biztosan még sokáig fog tartani.
A legalapvetőbb szempontunk az volt, hogy csak olyan szuper minőségű gyerekruhát és gyerek játékokat akarunk árulni amit mi is minden gondolkodás nélkül odaadnánk Blankának. De volt egy olyan gondolatunk is, hogy jó lenne ezen elvek mentén, de találni egy olyan terméket ami még nincs itthon és csak nálunk lesz elérhető.
Így szerződtünk le 2020. májusában a belga díjnyertes Quut játékgyártóval.

A Quut fürdő játék története

Az egész egy jól ismert belga formatervező irodával kezdődött. A Quut (angolul „kjút”-nak ejtve) 2012 végén született a PARS PRO TOTO nevű belga formatervező irodájában.Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az innovatív termékek és vonzó márkák tervezésében és megalkotásában.A Quut a játékok fejlesztésénél is sok gyereket vett be a csapatába, hogy tökéletes játékot alkothassanak meg együtt. Azt valják, hogy egyszerűen belefáradtak a sok rossz minőségű strandolós játékba amelyet találtak az elérhető termékek között. Ezért döntöttek úgy, hogy megalkotják a saját márkájukat.

 

A céljuk az volt, hogy olyan strandolós- és fürdős játékot hozzanak létre, amelyek
– éveken át tartósak
– finoman megtervezett kialakításuknak köszönhetően szép megjelenést
– és kiváló használhatóságot biztosítanak.
Mindezt úgy, hogy a gyereknek és a szülőknek is jó érzést biztosítanak, legyen szó akár a játék biztonsága, vagy a közös játékoknak köszönhetően. Így született meg a Quut márka.

Egy strapabíró és ötletes játékot álmodtak meg

A Quut-nál úgy döntöttek, hogy egy strapabíró, hosszúéletű és ötletes játékokat terveznek és valósítanak meg.
A Quut újra gondolta a már jól ismert és bevált játékokat, úgy mint egy homokozó lapátot vagy a vödröt azáltal, hogy olyan zseniális strandolós és homokozós játékokat kínál, amelyek ötvözik a dizájnt, az ergonómiát, a tartósságot és az ökológiai felelősséget.
A Quut fürdős játékok mind ftalát-, BPA-, Latex- mentesek és 100% -ig újrahasznosíthatóak!

A Quut tervezői úgy döntöttek, hogy olyan játékot terveznek és alkotnak meg ami:
• strapabíró,
• hosszúéletű,
• de ugyanakkor ötletes is.
A mai napig elkötelezettek, hogy a játékaik során új és kreatív megoldásaikat ötvözzék, amelyek a kertben, a hóban vagy a fürdőkádban is élményt nyújtanak. Ez utóbbi inspirációként szolgált a Quutopia névre keresztelt fürdős puzzle kollekcióhoz is.

A tartósság egy új szintje!

Még 2012-ben a Quut egyik tervezője nyaralása során vette észre, hogy a gyermekeinek a strandjátékai egyáltalán nem strapabírók. A játékok folyamatosan törtek, repedtek és így természetesen nem is tudott kialakulni egy érzelmi kapocs a játékok és a gyerekek között, mivel általában a nap végéig sem bírták ki a strapát.
Mi történik legtöbbször? A vödör fogantyúja eltörik, amikor a gyerekek megtöltik vízzel, lapátjuk elpattan, miközben lyukat vagy árkot ásnak. A Quut tervezőjét egyszerűen elszomorította, hogy a nap végére szétszórva az ottani strandon hevertek ezek a gyenge minőségű játékok.

Quut Ballo homokozó és strandolós vödör

A Quut-nál ezt elfogadhatatlannak tartották, és elhatározták, hogy különböző strandolós és homokozós játékokat fognak készíteni; a Quut játékokat, amelyek a gyerekek strandolós és homokozós játékmódjához igazodva készítik.

Mik voltak a fő szempontok?
• Szórakoztatóak,
• designosak,
• multifunkcionálisak,
• gyönyörűek
• és ami a legfontosabb: úgy készülnek, hogy nyárról nyárra velünk tartsanak a következő évi kalandokra!

Nincs többé törött vödör. Nincs több elpattanó lapát. És nem marad több eldobott műanyag a homokozóban és a strandon! A Quut strandolós és homokozós játékokkal végre tényleg minőségi időtöltés lesz az egész családnak, feleslegesen eldobott műanyag szemét nélkül.
Minden termék BPA, ftalát, latex mentes, és természetesen újrahasznosítható. A tervezés során gondoskodtak arról, hogy az anyagösszetétel lehetővé tegye az újrahasznosíthatóságot, ezért nem használnak a játékok gyártása során ragasztót sem.
A Quut játék tartósságának köszönhetően alakulhat ki az az érzelmi kötödés a kedvenc játékunkkal ami egy egész életre szól!

Többszörös nemzetközi díjnyertes játékok

Mivel a Quut koncepcióját egy tapasztalt tervezői csapat álmodta meg, a márka már a kezdetektől a tökéletességre törekedett.
A Quutnál büszkék arra, hogy a játékaik a formatervezésük, innovátív megoldásaik és a játékhoz adott értékeik miatt díjazták. Még külön díjat nyertek a Quut márka felépítésért és kezeléséért is!
Ez megerősíti, hogy azon az úton haladjon tovább a Quut csapata, amelyre mindig is törekedtek: gyönyörű és jól megtervezett játékok készítésével segíteni a szülőket és a gyermekeket, hogy együtt élvezhessék közös strandolásokat és homokozóban töltött játékokat!
Minőségi játékok a minőségi együtt töltött időért.

Quut nagy Cana gyerek locsoló kanna

QUUT – CANA gyerek locsoló kanna
A Quut Cana gyerek locsoló kanna játék lényegében öntöző kanna, két különálló, jellegzetes színű kivezetéssel. Az egyikből a vizet egy lyukacsos nyíláson keresztül permetezi; a másik oldalon egy kifolyó pedig lehetővé teszi a pontos öntözést. Így a gyerekek nemcsak kétszer olyan jól szórakoznak a kannával a fürdőben vagy a kertben, hanem motorikus képességeiket is fejlesztik.

QUUT – SCOPPI homokozó lapát szitával
A Scoppi olyan szuper díjnyertes játék, amely megállja a helyét legyen szó homokról és hóról! Megkönnyíti a lapátolást, és könnyedén a földbe vagy homokba nyomható, nemcsak kézzel, hanem ergonómikus lábtámaszának köszönhetően lábbal is. A Quut Scoppi lapáthoz egy leszerelhető homokszita is tartozik, amely segítséget nyújt a homokerődök és homokvárak építésénél. Az egyszerű és ergonómikus kialakítású Scoppi robusztus minőségű, nagyon strapabíró! De elsősorban egy igen szórakoztató játék.

BALLO, QUUTOPIA
A Quut Ballo homokozó és strandolós vödör bronzérmet kapott a 2019-es Európai Terméktervezés Díj játékdizájn kategóriában. A Ballo frappáns, modern kialakítása és a könnyed tapintása segíti a kis kezek munkáját, hogy a vizet úgy szállíthassuk a homokozóban, hogy ne ömöljön ki a víz.
A Quut család egyik új tagja a Quutopia névre keresztelt fürdős puzzle sorozat ugyanebben a kategóriában elnyerte az aranydíjat.

QUUT – ALTO – Homokvár építő a homokvár mestereinek
A három részből álló Alto homokvár építő játék egymásra rakható elemekből áll, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy több lépcsős homoképítményeket hozzanak létre, amelyek végre nem omlanak le percek alatt. Egyszerűen töltsük tele homokkal, nyomjuk meg, fordítsuk fejjel lefelé és a többlépcsős épületek már készen is vannak! A tornyoktól kezdve a lenyűgöző kastélyokig vagy egy egész homokfaluig bármi megépíthetünk.

A kedvenc Quut játékaink

Szerencsére nagyon sok féle Quut fürdős játék érhető el és bevalljuk őszintén, hogy mi mindegyiket egyszerűen imádjuk. A színeket, az ötletességet, a formákat, az újdonságot és persze azt ahogy Blanka baba imád a Quut fürdős puzzle-lel játszani minden fürdésnél. Nálunk már hónapok óta minden fürdés a fürdős puzzlelel indul és ha vége már tesszük is fel a csempére és ott várják a következő esti pancsit.
Természetesen nagyon sok Quut játékunk megtalálható a Helloblunny shopban, mégis pár kedvencünket kiemeltük itt is.

Quut-Krokodil folyó 3D fürdős puzzle

Gyere és ismerkedj meg krokó anyával és apával a krokodil folyóban!
Vigyázz, mert nagyon éhesek! Ki fogja meg elsőként az egyik kis halat? Segíts nekik, hogy magasra mászhassanak, egyenesen tündérrózsa tetejére!
A kisgyerekek imádni fogják ezeknek a 3D-s állatoknak és kiegészítőiknek az építését anya vagy apa segítségével.
Az esti pancsolás még soha nem volt ilyen szórakoztató! Ez a puha habból készült készlet segíti a kreatív játékot, fejleszti a finommotorikus készséget és minőségi időt biztosít a gyerkőccel, miközben együtt építitek a Quut 3D-s puzzle-t és együtt játszotok.
A felhasznált puha hab BPA, ftalátok és latex mentes és egyben újrahasznosítható is.
• Fejleszti a finommotoros készségeket
• Fejleszti a kreatív játékot
• Minőségi szülő-gyermek közös időtöltést biztosít
• A játékok nem szívják fel a vizet, ami csökkenti a penészesedés kockázatát
A készlet 8 darabot tartalmaz 6 játék létrehozásához

Quut fürdős puzzle krokodil 3D

Quut-Kincses sziget fürdős puzzle

Vidd magaddal a kalandra, és fedezze fel a világ óceánjait egy hatalmas teknős hátán.
Fedezd fel lakatlan szigeteket és induljon a kincsvadászatra!
Ezeknek a rejtvényeknek köszönhetően a vízben való szórakozás garantált.

A Quut fürdő puzzle különféle formáinak összeillesztése fejleszti a gyermekek finom motoros képességeit, és szimulálja a kreativitást és a képzeletüket.
• Fejleszti a finom motoros készségeket
• Ösztönzi a kreatív játékot
• Minőségi szülő gyermek közös időtöltés
• Puha hab, amely BPA, ftalátok és latex mentes
• A készlet 12 darabot tartalmaz

Quut-Virágos fürdős puzzle

Menj vissza az időben ezzel a retro virágos fürdő puzzlelel!
A gyerekek fejlesztik finommotoros képességeiket azáltal, hogy a virágokat a kád oldalára ragasztják, vagy míg a színeket párosítják vagy épp amíg újrakreálják a virágokat. Adj új külsőt a fürdőkádadnak vagy zuhanyzódnak ezekkel a vidám virágokkal!
A Quut fürdős puzzle formák úsznak a vízen és könnyen tapadnak a kád vagy a zuhany oldalához, hogy minden gyerek elkészíthesse saját alkotását

A felhasznált lágy hab BPA, ftalátok és latexmentes, újrahasznosítható.
A játékok nem szívják fel a vizet, így csökkentve penészesedés lehetőségét.
• Fejleszti a finommotoros készségeket
• Ösztönzi a kreatív játékot
• Minőségi szülő-gyermek közös időtöltést biztosít
• A készlet 10 darabot tartalmaz

Quut – Homokozó lapát szitával

A törhetetlen lapát.
Azonnali szuperhős erő!
A Scoppi homokozó lapát izgalmas, egyedi megjelenésével azonnal vonzza a szemet. A gyerekek imádni fogják, ahogy elkezdenek vele játszani! A kezükkel és a lábukkal könnyedén mozgathatják a homokot a strandon, vagy otthon a homokozóban. A lapáthoz jár még a szuper levehető homok-szita, amely megduplázza a szórakozást erődök, várárok és kastélyok építésekor.
Red Dot díjnyertes játék.
• Ergonomikus, könnyen megfogható fogantyú kialakítás: két energiát használjon két kézzel
• Fejleszti a képzelőerőt, a kreativitást, a szabadtéri játékra ösztönöz
• Tartós játék sok éven keresztül
• Használata biztonságos és rendkívül könnyen tisztítható
• Tartós, újrahasznosítható műanyag

Quut homokozó lapát szitával

Quut- Bálnás fürdős puzzle

Hú, mi rejtőzik a kapzsi bálna a hasában?
Élvezd a pancsit a bálnával a habfürdőben!
Illeszd össze a megfelelő formákat és színeket, és fedezd fel, hogy az éhes bálna hány halat képes megenni. A kicsik ezzel fejlesztik a finommotoros képességeiket, amikor táplálják a bálnát, és színük szerint párosítják a kis halakat.
A Quut fürdős puzzle formák úsznak a vízen és könnyen tapadnak a kád vagy a zuhany oldalához, hogy minde gyerek elkészíthesse saját alkotását.
A felhasznált lágy hab BPA, ftalátok és latexmentes, újrahasznosítható.
A játékok nem szívják fel a vizet, így csökkentve penészesedés lehetőségét.
• Fejleszti a finommotoros készségeket
• Ösztönzi a kreatív játékot
• Minőségi szülő-gyermek közös időtöltést biztosít
• A készlet 11 darabot tartalmaz

Quut – Ballo homokozó és strandolós vödör

A kiömlés nélküli vödör
A Ballo okos, modern kialakítása és a könnyed tapintása segíti a kis kezek munkáját.
Töltsd fel vízzel a parton, szaladj vele és öntsd ki bárhol könnyedén. Gömb formájának köszönhetően hihetetlenül stabil, így minimális ami kiömlik belőle. A víz szállítása a homokozóba, vagy a partra még soha nem volt ilyen szórakoztató.
• Ergonomikus, könnyen megfogható fogantyú
• Fejleszti a képzelőerőt, a kreativitást, a szabadtéri játékot és az interakciót
• Használd a strandon, kertben, homokozóban vagy akár a kádban!
• Megakadályozza a kiömlést
• Használata biztonságos és rendkívül könnyen tisztítható
• Tartós, újrahasznosítható műanyag
• Tartós, újrahasznosítható műanyag amely BPA, latex- és ftalátmentes

Quut Ballo homokozó és strandolós vödör

Quut-Cápás fürdős puzzle

Hány halat fog enni az éhes cápa?
A fürdés még szórakoztatóbb ezekkel a barátságos, de kapzsi cápákkal!
Engedd szabadjára gyermeked fantáziáját ezzel a fürdős puzzle-lel amelyben 2 cápa és 8 hal található. A különféle formák összehangolása segít a gyerekeknek javítani a finommotoros képességeiket és létrehozni a saját történeteiket.
A Quut fürdős puzzle formák úsznak a vízen és könnyen tapadnak a kád vagy a zuhany oldalához, hogy minden gyerek elkészíthesse saját alkotását!
A felhasznált lágy hab BPA, ftalátok és latexmentes, újrahasznosítható.
A játékok nem szívják fel a vizet, így csökkentve penészesedés lehetőségét.
• Fejleszti a finommotoros készségeket
• Ösztönzi a kreatív játékot
• Minőségi szülő-gyermek közös időtöltést biztosít
• A készlet 10 darabot tartalmaz

Quut – Nagy Cana gyerek locsoló kanna

A Cana locsoló kanna egy játékos locsoló kanna, ikonikus és innovatív designnal.
Kádban, otthon, a strandon vagy a kertben egyaránt használható. A két különböző oldala még nagyon szórakozást nyújt, mivel az egyik oldalán elpermetezhetik, míg a másikon kiönthetik a vizet Játék közben fejlődik a finom motoros képességük.
Díjnyertes formatervezés: Red Dot termékdíj 2017-ben
• Ikonikus és időtálló design
• Ergonómikus fogantyú
• Kiömlésgátló kialakítás
• 2 funkció: permetező vagy kiöntő
• Használható a kádban, kertészkedés közben és a strandon
• Tartós, újrahasznosítható műanyagból készül, BPA, latex és ftalát mentes

Quut – Homokvár építő a homokvár mestereinek

A homokvár mestereinek
Az Alto homokvár építő egy háromrészes játék, amelyet profi homokkészítők ihlettek.
Halmozható, kicsi, közepes és nagy méretű elemei lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy mestereivé váljanak, és olyan erős homokvárat építhessenek, amelyek nem omlanak össze olyan könnyedén.
Nincs szükség több vödörre … csak töltsd fel, nyomd meg és formázd, most már kész is a többrétegű torony!
Építsd meg egyetlen tornyodat, lenyűgöző kastélyodat vagy egy teljes homokfalut – az Alto homokvár építő ebben nagy segítséged lesz. Az Altó homokvár építő a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy homokkal építs.
Red Dot díjnyertes.
• 3 elemet tartalmaz: kicsi, közepes és nagy… használja egyszere őket, vagy akár külön-külön
• Ergonómikus kialakítás a könnyű használathoz, egymásra építéshez és szétszereléshez
• Kattintás egyszerűen a gyors tisztítás és szállítás érdekében!
• Kíváló strandon, kertben, homokozóban vagy akár a hóban!
• Tartós, újrahasznosítható műanyag amely BPA, latex- és ftalátmentes

Share

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük