Föld napja

 

 Szeretnél Te is tenni valamit az élelmiszerpazarlás ellen? – Kampány egy szebb világért.

Csatlakozz te is a PlanToys Föld Napja kampányához építsünk egy szebb világot közösen!

Mi az a PlanToys Föld Napja kampány?

2009 óta minden évben a Plantoys központi szervezet felkarol egy nemes ügyet, mely a Föld megóvását, javítását támogatja. 2021 Föld Napja kampány az élelmiszer pazarlásra hívja fel a figyelmet.

Az idei Föld Napja alkalmából a PlanToys játékgyártó cég és a holland Kromkommer szociális vállalkozás összefogott, és arra invitálják a gyerekeket világszerte, hogy ismerjék meg az élelmiszerpazarlás visszaszorításának fontosságát, a csúnya zöldségek kialakulásának körülményeit és természetességét. A kampány során játékok, történetek és kertészkedés segítségével tanítják a gyereket Répa Roland, a Csúnya Zöldség segítségével.

Csatlakozz hozzánk idén a PlanToys Föld Napja kampányban, és termeszd a kedvenc zöldséged és gyümölcsöd a saját kertedben!

Készíts róluk képet és használd ezeket a címkéket: @plantoysofficial, #GetYourWonkyOn,

hogy mi se maradjunk le róla! A megjelölt képeket egy Föld Napja albumba gyűjti a PlanToys, és megosztja a hivatalos PlanToys csatornákon.

Nézd meg a videót a csúnya zöldségek kialakulásáról. Töltsd le a játékokat és tudd meg, hogyan készíthetsz saját palántázót, görgess lejebb a letölthető tartalmakért! 😊

De előtte, ismerjétek meg Rolandot a Répát és az Ő kis történetét!

https://youtu.be/JKxFwLUIQwI

Tudtad, hogy milyen méreteket ölt az élelmiszer pazarlás és mennyien éheznek napjainkban?

 

11 milliárd élő ember számára termelünk ételt, miközben ezen a bolygón csak 7,8 milliárd ember él, de naponta még mindig 1 milliárd ember nélkülöz és éhezik.

Az élelmiszer ⅓-a a hulladéklerakókban kerül.

Annyi ételt termelünk, hogy mindenki számára elegendő lenne, de évente az élemiszerek ⅓-a a szemmételepeken kötnek ki, miközben kb. 820 millió krónikus éhező ember van a világon és több, mint 1 milliárd nem képes egészségesen vagy táplálóan étkezni és időszakosan éhezik.

Tegyünk együtt egy szebb jövőért és óvjuk meg a Földet a gyermekink számára!

A kampány megtanítja a gyermekeknek az egyes Földön élő állatok és természet fontosságát. Hogyan tud odafigyelni a környezetére és megóvni  Földet a jövő nemzedék számára. Ez egy fontos és közös ügy, állj be te is közénk!

LETÖLTHETŐ SZÍNEZŐK

(JOBB KLIKK EGÉRREL MENTÉS MÁSKÉNT)
 

LETÖLTHETŐ KÉSZSÉGFEJLESZTŐK

(JOBB KLIKK EGÉRREL MENTÉS MÁSKÉNT)

 

KÉSZÍTSETEK EGYÜTT PALÁNTARTATÓT OTTHONI ANYAGOK  ÚJRAHASZNOSÍTÁSÁVAL

(JOBB KLIKK EGÉRREL MENTÉS MÁSKÉNT)
Share

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük